Estremos creme 20 &30 mm pol , matt

Rosa marmor

Rosa Marmor

Vill du skapa karaktär och sätta en personlig prägel på din interiör ska du välja vår Rosa Marmor. Passar utmärkt till köksbänkar, toppskivor, bordsskivor och golv o väggplattor. Oavsett vad du väljer ser marmorn till att du får ett exklusivt, levande och personligt uttryck. En annan fördel med vår Rosa marmor är att stenen är ett naturmaterial som skiljer sig i såväl färg, som ådring och struktur. Varje exemplar är därför helt unikt.

Du väljer – Rosa Marmor

För oss på Skåne Marmor är det viktigt att du får möjlighet att skräddarsy lösningar som passar dina behov, krav och önskemål. Kanske vill du beställa en måttbeställd bordsskiva i Rosa Marmor, på så sätt skapar du ett tidlöst matbord som bara blir vackrare med åren. Ett annat alternativ är välja en toppskiva till din möbel. Vi hjälper dig skapa klassiska möbler med en levande matt yta som nästan bara kan skapas med marmor. Ett annat säkert kort är att välja Rosa Marmor till din bänkskiva.

Kontakta oss

Är du intresserad av vår Rosa Marmor eller någon av våra övriga stenskivor är du varmt välkommen att kontakta oss. För oss är det viktigt att erbjuda kvalitativa stenskivor och inge trygghet. Kontakta oss för mer information och gör din personliga beställnings. Ser fram emot att hjälpa dig.