Carrara C extra finns i matt & läderyta

Carrara marmor

Carrara Marmor

Vill du välja en tidlös klassiker med levande yta som dessutom är en av världens mest kända typer av marmor, välj vår Carrara Marmor. Dess vackra och unika marmorering skapar harmoni & exklusivitet till en interiör. Stenen har en perfekt vitgrå färg som enbart blir vackrare med tiden. Hos oss kan du dessutom känna dig trygg med att vi enbart erbjuder kvalitativa stenskivor.

En tidlös favorit – Carrara Marmor

Är det dags att välja en bänkskiva, bygga en köksö, eller skapa ett snyggt matsalsbord? Då är vår Carrara marmor ett säkert och exklusivt alternativ. Hos oss har du möjlighet att måttbeställa dina bänkskivor, vi erbjuder dessutom bearbetning med urtag för häll och vask. Du väljer även om du vill ha avrundade hörn etcetera. Vår Carrara Marmor kan användas för att skapa ditt drömbadrum. Förvandla utrymmet till en lyxig oas ämnad för långa avslappnande stunder. Med vår Carrara Marmor kan du helt enkelt förhöja din interiör!

Kontakta oss

Vill du ha mer information, inspiration eller rekommendationer angående vår Carrara Marmor, kontakta oss på Skåne Marmor. För oss är det viktigt att du hittar det du söker och känner dig trygg med ditt val. Vi erbjuder kvalitativa stenskivor, låt oss hjälpa dig. Dina drömmar kan förverkligas. Vi ser fram emot att inleda ett samarbete!