Zafir Black-Granit

Zafir Black

Vill du skapa ett unikt uttryck i ditt hem eller på din arbetsplats är Zafir Black perfekt. Det är en kvalitativ och mörk granit vars utseende är tidlöst och snyggt. Ett jämnt färgmönster med medelstora korn pryder dess yta och skapar en exklusiv känsla. Skåne Marmor förser dig med en granit som har många goda egenskaper och dessutom har ett brett användningsområde.

En unik granitskiva

Skapa en extraordinär och spännande interiör genom att välja vår Zafir Black Granit. Den är elegant i sitt slag och garanterar dig en unik granitskiva. Materialet är hållbart och passar utmärkt i moderna såväl som mer traditionella hem. Kanske är det dags att uppdatera badrummet eller köket. Oavsett vilket du väljer lyfter den garanterat inredningen.

Fördelar med att välja oss

Skåne Marmor är din personliga leverantör av kvalitativ sten. Oavsett om du vill beställa vår mörka och eleganta Zafir Black Granit eller någon annan sten hjälper vi dig. Vi är en trygg leverantör som har gedigen erfarenhet och gott renommé. Vi ser till att rekommendera och skräddarsy en sten som passar dina behov samt förutsättningar.

Är du intresserad?

 Vår Zafir Black Granit är perfekt för som vill skapa en tidlös och hållbar interiör, det är en natursten vilket innebär att den är unik i sitt slag. Ingen stenskiva är den andra lik!  Har du frågor eller funderingar angående graniten, tveka inte med att höra av dig! Ser fram emot att inleda ett samarbete med dig!