Viscont White

Viscont White 

Vill du förändra din interiör eller exteriör med hjälp av en vacker Viscont White Granit? Naturstenen har ett unikt utseende, dess struktur, intensiva mönster i kombination med vita och svarta nyanser skapar en elegant atmosfär. Kanske vill du renovera badrummet eller byta bänkskivor, oavsett vilket passar denna granit utmärkt! Skåne Marmor förser dig med Viscont White Granit som håller i längden! Upptäck fördelarna med granit, vackert, slitstakt och ofta lämplig som bänkskiva i köket!

Skräddarsyr efter personliga önskemål

Vår Viscont White är idealisk vid många tillfällen. Vi ser dessutom till att skräddarsy din bänkskiva så den passar dina behov och önskemål. Kanske vill du ha rundade eller raka kanter, du väljer! Vi levererar inte enbart stenen utan monterar den också. Allt för att försäkra oss om att processen sköts optimalt. Har du specifika önskemål om utförande eller liknande, hör av dig så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig. Tillsammans hittar vi en passande lösning baserat på dina behov och önskemål!

Kontakta oss

Är du intresserad av vår Viscont White Granit, eller någon av våra andra stensorter, tveka inte att kontakta oss. För oss är det viktigt att inspirera, rekommendera och vara behjälpliga. Hos oss kan du känna dig trygg. Skåne Marmor är din personliga leverantör av granit! Låt oss hjälpa dig ta din interiör till nästa nivå!