Viscount White

Viscount White

Är en trendig och hållbar granit med varierad ådring i en brunröd färgton. Välj ett unikt och tilltalande material som förvandlar din interiör eller exteriör till något alldeles extra. För oss på Skåne Marmor är det viktigt att kunna erbjuda kvalitativa stenskivor. Stenen skärs till i stora skivor hos leverantören och måttskärs sedan hos oss. Detta eleganta och fantastiskt material är hållbart och erbjuder unika möjligheter. Du kan bland annat välja, Polerat, Sawn Cut, Sanded, Rockfaced, Sandblasted och Tumbled.

Ett brett användningsområde

Passar utmärkt som sten till bänkskivor, monument , mm. Stenen kan även användas till inredningsväggar, golvapplikationer, fontäner, pooler och väggkapslingar. Vill du förändra och förbättra din bostad passar materialet dessutom som fönsterbrädor, trappor och andra designprojekt. Är det dags för en ny bänkskiva är Viscount White perfekt.  Den är praktisk, enkel att hålla ren och du kan exempelvis utan vidare placera en varm kastruldirekt på stenen. Vill du välja ett stenmaterial med många fördelar som håller i många år framöver är Natursten ett idealiskt alternativ.

Paradiso Bash – Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar angående våra produkter eller någon annan sten, tveka inte att höra av dig! Vi ser fram emot att hjälpa dig. Skåne Marmor är din personliga leverantör av kvalitativ sten. Tillsammans skräddarsyr vi lösningar!

Paradiso Bach Granite är en slags brunrött blandad granit i Indien. Denna sten är speciellt bra för bänkskivor, monument, mosaik, exteriör – inredningsväggar och golvapplikationer, fontäner, pool- och väggkapslingar, trappor, fönsterbrädor och andra designprojekt. Det kallas också Bash Paradiso Granit, Paradiso Granit, Paradiso Bush Granit, Paradiso Classico Granit. Paradiso Bash Granit kan bearbetas till Polerat, Sawn Cut, Sanded, Rockfaced, Sandblasted, Tumbled och så vidare.