Jura Grau

Jura Grau

Vill du skapa en modern känsla till ditt kök?  Vår Jura Grau är en fantastisk natursten med oregelbundna fossila inslag som passar till såväl, beige, grå som mörkblå toner. Perfekt för dig som söker förändring eller förnyelse. Kanske är det dags att investera i hemmets viktigaste rum köket eller varför inte skapa en lyxig oas i badrummet. Skåne marmor erbjuder ett gediget sortiment av stensorter oavsett vilket projekt du har i åtanke!

Måttanpassade bänkskivor

Du har möjlighet att måttanpassa din Jura Grau efter dina behov, krav och önskemål. Hos oss har du även chans att välja bearbetning av kanter och urtag. Vi är din personliga leverantör av Jura Grau. Låt oss hjälpa dig förändra din interiör. Skåne Marmor är en av Sveriges största leverantörer av bänkskivor till kök och badrum.

Fördelar – Jura Grau

Det finns många fördelar med vår Jura Grau, den är vacker, unik och kvalitativ. Den blir dessutom bara vackrare med åren. Det är däremot viktigt att tänka på att natursten är känsligare än exempelvis granit. Utgå därför från praktiska såväl som estetiska aspekter när du överväger vilket material som passar dig. Har du frågor eller funderingar kontakta oss, vi har gedigen erfarenhet stenskivor.

Kontakta oss

Skåne Marmor är en pålitlig och personlig leverantör av Jura Grau och många andra exklusiva stensorter. För oss är det viktigt att hålla vad vi lovar och erbjuda skräddarsydda lösningar. Låt oss hjälpa dig förändra med hållbara material.