Svart Labrador-Granit

Svart labrador granit

Vill du skapa dramatiska kontraster med hjälp av bänkskivor ska du välja vår, svart labrador granit. Precis som namnet antyder är det en stark, svart, granit med jämn kornstruktur. Förutom sitt fördelaktiga utseende är den slitstark och oerhört hållbar. Varje granitskiva är unik och varierar diskret i nyanserna, svart, brunt, guld, silver, grått och grönt. En sober och elegant granit helt enkelt!

En exklusiv granit!

Skåne Marmor erbjuder en exklusiv granit, kallad svart labrador. Den passar utmärkt som bänkskiva i ditt kök eller badrum. Granit är hårt, vilket innebär att materialet är underhållsfritt och tåligt för repor och slitage! Perfekt för dig som önskar ett tidlöst och kvalitativt material!

Skräddarsyr våra bänkskivor

Naturligtvis skräddarsyr vi måtten utefter dina önskemål. Oavsett om du vill ha svart labrador som stenskiva, stengolv eller fönsterskivor ser vi till att anpassa oss efter dina behov, krav och önskemål. Skåne Marmor är en pålitlig leverantör med ett gediget sortiment. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om våra produkter och tjänster. Vi har mångårig erfarenhet av svart labrador granit och andra stensorter.

Kontakta oss

Är du intresserad av vår svart labrador granit, hör av dig till oss! Skåne marmor erbjuder kvalitativa och tidlösa stenskivor. Välj ett material som är sobert men också fantastiskt hållbart! Ser fram emot att hjälpa dig!