Basalt grey

Basalt Grey

Är det dags för förändring? Då passar vår keramikskiva Basalt Grey utmärkt. Den ser till att skapa en djup och fantastisk atmosfär med hjälp av dess medium till mörkgrå toner. Skivans vackra mönster passar dessutom optimalt på stora ytor. Andra fördelar baseras på dess egenskaper, keramik är slitstarkt, värmetåligt, hållfast och kräver minimalt med underhåll. Med andra ord fungerar Basalt Grey perfekt som bänkskiva.

Gedigen erfarenhet

Välj rätt bänkskiva hos Skåne Marmor, vi är pålitliga och kunniga, låt oss hjälpa dig med din Basalt Grey eller något annat passande material.  Vi har genom åren kunnat bygga upp en omfattande erfarenhet, ett gott renommé och en komplett verksamhet.  Genom att alltid ha ett lager på cirka 5000 kvadratmeter hemma, kan vi försäkra oss om snabba leveranser. Har vi mot förmodan inte materialet som önskas i lager, kan vi göra en beställning.  Det tar i regel cirka en vecka att få hem ordern.

Kontakta oss

Önskas mer information, inspiration eller rekommendationer, tveka inte att kontakta oss. Skåne Marmor är din personliga leverantör av Basalt Grey. För oss är det viktigt att tillgodose dina behov, krav och önskemål. Tillsammans ser vi till att realisera dina projekt och visioner. Varmt välkommen till oss, ett kvalitativ och kunnigt företag som lyckats bygga upp en gedigen verksamhet. Låt oss hjälpa dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *